tafakor90

salam khoshhal misham ba man bashin va jadedtaren haro begem

مزایا و فواید آشپزی کردن برای آقایان


ادامه مطلب
نوشته شده در دو شنبه 2 بهمن 1391برچسب:,ساعت 16:14 توسط zarirazmekar| |

طرز تهیه مربا خیار

طرز تهیه مربا خیار

طرز تهیه مربا خیار
خیارها را 10 دقیقه در آب داغ می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.

مواد لازم :
خیار ریز : 1 كیلو
شكر : 1 كیلو
آب : 3 پیمانه
گلاب و هل درسته : کمی
آب آهك : به مقدار لازم

 
طرز تهیه :
خیارها را شسته و در آب و نمك قرار می دهیم تا نرم شوند.
سپس آنها را می شوییم تا نمکشان برود.
سپس آنها را مدت 4 ساعت در آب آهك قرار داده و 4 ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم.
چند بار آب آن را عوض می كنیم.
خیارها را 10 دقیقه در آب داغ می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.
سپس آنها را داخل شربت شکری كه چند جوش زده، حدود 20 دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد
 
 
نوشته شده در سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:,ساعت 10:41 توسط zarirazmekar| |

 

طرز تهیه برنج لقمه ای

طرز تهیه برنج لقمه ای
ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید...
 

 


ادامه مطلب
نوشته شده در شنبه 20 اسفند 1390برچسب:,ساعت 11:57 توسط zarirazmekar| |

یک استاد آشپز که در طبخ انواع کباب و باربیکیو، مهارت دارد، امروز، رکورد پخت و تهیه بزرگترین ساندویچ همبرگر جهان را شکست.

به گزارش شبکه ایرانیان کانادا (ایرانتو)، سر آشپز، "تد ریدر" عصر پنجشنبه، همبرگر مذکور را که 268 کیلوگرم وزن داشت، طی مراسمی در میدان دانداس تورنتو پخت کرده و به نمایش درآورد.

گفته می شود، از نظر غذایی، همبرگر مذکور، برابر 2،360 همبرگر معمولی بوده است.




رکورد قبلی پخت غذای مشابه با گوشت چرخ کرده، که در کتاب گینس ثبت شده، تنها 84 کیلوگرم بوده است.

تد ریدر اظهار امیدواری کرد که کارشناسان گینس طی دو هفته آینده، رکورد جدید را به نام او به ثبت برسانند.

این آشپز کانادایی در عین حال ، خطاب به تماشاگران گفت:" چه کارشناسان این رکورد را بپذیرند و چه قبول نکنند، به هر حال ما آن را طبخ کردیم و الان قصد داریم سرو کنیم.

وی افزود:" ما سعی کردیم، همه اصول پخت را رعایت کنیم و مطابق دستورالعمل تهیه شده عمل کردیم.

تد ریدر، به همین منظور، از یک منقل ویژه بزرگ استفاده کرد که مجهز به اهرم های مخصوصی برای چرخاندن همبرگر عظیم الجثه بوده است. پخت همبرگر و نان ها، 6 ساعت بطول انجامید.




وزن خمیر نان های مصرفی 139 کیلو بوده که پس از پخت به 48 کیلوگرم تقلیل یافت.

وی همبرگر مذکور را با کاهو، پنیر، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، خیارشور و سس باربیکیو، تزئین کرد.

اضافه می شود، در جریان مراسم پخت همبرگر، مبلغ 8،500 دلار نیز از سوی شرکت کنندگان، برای اردوی تابستانی کودکان دارای سوختگی بدن، جمع اوری شد.
نوشته شده در سه شنبه 9 اسفند 1390برچسب:,ساعت 9:5 توسط | |


Power By: LoxBlog.Com